Teljeskörű kertépítés

Kerttervezés

Lehet konkrét elképzelése, vagy csak egy álma a tökéletes kertről, mi kivitelezzük terveit vagy megálmodjuk Ön helyett azt a helyet, ahol a család apraja-nagyja jól érezheti magát.
Már a tervezőasztalon bejárhatja leendő udvarát, ebben 2D és 3D terveink nyújtanak segítséget Önnek. Kérjen személyes konzultációt, amely során minden igényét meghallgatjuk és feljegyezzük, hogy a lehető legjobban megfeleljenek a tervek az Ön elképzeléseinek.
Miután megvolt a konzultáció mihamarabb elkészítjük a látványterveket és az elfogadás után indulhat is a kivitelezés.
A kiválasztott növényeket a nagy múltú kertészeti partnereinktől szerezzük be, személyesen megyünk ki a telephelyekre átvenni a kizárólag egészséges és sérülésmentes növényeket.
Udvarára két módon hozhatunk nagy zöld felületeket gyeptéglával vagy vetett fűvel.
Igazán tartós és szép fű felületek a tapasztalatok alapján csak egy jól működő öntözőrendszerrel érhető el tehát bármelyik füvesítési módot is választja, mindenek előtt kérjen ajánlatot tőlünk egy esőztetőre is.

Gyepszőnyeg

Előnyei:
● napok alatt olyan fűfelület készíthető vele, ami egy vetett fűvel csak 2-3 év után lenne lehetséges
● sűrűsége miatt nehezebben telepednek meg benne a gyomnövények
● helyezhető alá vakondháló, ami meggátolja vidéki focipálya effektust
● akár nyáron is telepíthető, mivel sokkal jobban bírja a hősokkot

Hátrányai:
● költségesebb, mint a vetett verzió. Nagyjából kétszer annyiba kerül.
● lefektetése után egy ideig nem lehet a gyep felületre lépni

Parkosítás

Szolgáltatásaink közül, ha többet is igénybe vesz. Például öntözőrendszer, füvesítés, sziklakert építés, növény beültetés. Ebben az esetben már komplett parkosításról beszélünk. Csapatunk készen áll, hogy minden igényt kielégítően komplett kertépítéseket kivitelezzen.